Tillbaka
Sortiment
Vå agg Flexit Nordic S4 REL i gruppen Ventilationsaggregat / Värmeåtervinning FTX / Flexit Roterande hos Alig Ventilation AB (121475)

Vå agg Flexit Nordic S4 REL

23315 kr
Flexit Nordic S4 ventilationsaggregat är lämpliga för lägenheter, småhus, villor och små kommersiella byggnader. Enheten kan användas med kontrollpanel (CI 70) eller APP (Flexit GO). Kontrollpanelen är tillgänglig i vit.
  • Ger balanserad ventilation med mycket bra inomhusklimat.
  • Temperaturverkningsgrad upp till 85%.
  • Utvecklat för nordiska förhållanden. Effektiv och driftssäker - även i kyla.
  • Modern design och enkel användning.
  • Automatik med styrning via app. Lokal behovsstyrning och trådlöst tillbehör.
Flexit
Varianter
Info:
Nordicserien är marknadens bästa ventlationsaggregat i kallt klimat. De ger balanserad ventilation och tillför bostaden tempererad, filtrerad, ren och frisk luft. De nya aggregaten styrs enkelt med app via smarttelefon eller surfplatta.

I Norden bygger vi hus för att de ska klara av världens tuffaste klimat. Flexit arbetar därför för ett bättre inomhusklimat, som är viktigt för gott välbefinnande och hälsa. Med innovativa lösningar bidrar vi till smartare hem och mer miljövänliga hus, vilket är viktiga bidrag till det gröna skiftet. Produkterna har testats i vårt toppmoderna klimat- och ljudlaboratorium. Detta ger trygghet för dig.

Ventilationsaggregaten i Nordicserien är mycket energieffektiva. Fläktmotorerna i aggregaten använder lite energi för att transportera luften, något som ger ett mycket lågt SFP-värde (Specific Fan Power). Den roterande värmeåtervinnaren i ventilationsaggregaten återvinner en hög andel av värmen, vilket ger en mycket hög verkningsgrad. Aggregaten ger användaren optimal ventilation i bostaden, till lägsta möjliga energikostnad.

Ventilationsaggregaten styrs enkelt med en app via mobil eller surfplatta, och det är inte nödvändigt med extra tillbehör för att styra aggregaten. Det är enkelt att göra inställningar i appen och man kan ta emot information om bland annat filterbyte.
Se fler varor