Tillbaka
Sortiment
Flexpipe kanalsystem i gruppen Kanalsystem   / Flexibelt kanalsystem Plast (rund och oval) hos Alig Ventilation AB (FlexPipe-1)
Flexpipe kanalsystem

Flexpipe kanalsystem

OFFERERAS - KONTAKTA OSS FÖR MER INFO
Runt rör FRS–R 75 för installation i betongbjälklaget
Det beprövade runda FlexPipe® röret är mycket flexibelt men ändå robust. Det installeras direkt i betongbjälklaget. Mycket snäva böjradier gör det möjligt att utföra de mest komplicerade kanaldragningarna på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Röret med dubbla väggar består av högkvalitativt och livsmedelsgodkänt PE. Den släta och antistatiska invändiga ytan förhindrar effektivt att dammpartiklar fastnar samt garanterar låga flödesmotstånd.

Ovalt rör FRS–R 51 för installation på rågolvet
Det nya ovala röret kompletterar FlexPipe® röret perfekt och används när låga bygghöjder så kräver. Med endast 51 x 114 mm lämpar det sig perfekt för en platsbesparande installation i isoleringsskiktet på rågolvet. Den punktsymmetriska konstruktionen möjliggör en flexibel installation i alla riktningar utan att behöva montera adapterstycken.

Runt eller ovalt? - Det spelar ingen roll!
Med FlexPipeplus finns äntligen ett luftfördelningssystem som verkligen gör det möjligt att kombinera runda och ovala rör. Utan kostsamma anpassningar och utan kompromisser. Det nya ovala röret har samma hydrauliska tvärsnitt och samma tryckförlust som det beprövade runda FlexPipe® röret. På så sätt kan man alltid byta från runt till ovalt när låga bygghöjder kräver detta. Där man vanligtvis behöver välja mellan runda och ovala system satsar man med Helios helt enkelt på ett enda system. Med FlexPipeplus har du alltid tillgång till det optimala och mest ekonomiska alternativet. Det bästa är att tack vare de identiska tvärsnitten hanteras FlexPipeplus runda och ovala rör likadant. Man behöver aldrig tänka om, oavsett om det gäller projektering, dimensionering, montering och injustering eller underhåll. Ingen kostsam lagerhållning krävs, och man slipper hantera olika system. FlexPipeplus övertygar med så få delar som möjligt som samtidigt ger maximal flexibilitet.
Metrotherm
Varianter